Förbannade cancer…

Pink October * Octubre el mundo en rosa !!!!

Pink October * Octubre el mundo en rosa !!!! (Photo credit: jacilluch)

Efter kvällens cancergala ”Tillsammans mot cancer” på ”Sjuan”, inser jag att mina små I-landsproblem som exempelvis klistriga prislappar, ett mörbultat lår efter fallolyckan vid löpbandet på gymmet förra veckan, min medfödda motvilja mot matlagning, verkligen inte är mycket att gnälla över i slutändan.

Det finns så många därute som verkligen har riktigt allvarliga problem. Människor som lever under extremt tuffa förhållanden på grund av den fruktansvärda sjukdomen cancer. Några av de som kämpar för sina liv just nu kommer inte att klara sig – vilket är fruktansvärt tragiskt 😦

Satt som vanligt med en klump i halsen under hela TV-programmet. Och när inslagen med Regina Lund som drabbats av en aggressiv form av cancer och musikaliske tonåringen Edvin som gått bort i blodcancer dök upp, så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. Förbannade cancer! Lämnade TV-soffan efter programmets slut med rödsprängda ögon och tungt och sorgsamt sinne. Känns i alla fall trösterikt att det samlades in så mycket pengar till cancerforskningen under kvällen. Förhoppningsvis kan det tillsammans med andra donationer bidra till att rädda många liv i framtiden <3.

 

Lämna en kommentar